Om Wildfood | WildFood

Om Wildfood

Wildfood er distributør af naturens vilde råvarer, som forbinder den oprindelig udbyder med forbrugeren. Alle kan ansøge om at blive registreret som en udbyder på Wildfood, hvor man uden en licens kan udbyde kvotefrie råvarer som bær, kvaner og blåmuslinger i en bæredygtig mængde til lokalsamfundet og med dokumenteret licens udbyde råvarer som dyr fra havet, landet og luften.

Abonner på din yndlingsudbyder

Har du fundet din yndlingsudbyder, kan du abonnere dig personen og være den første til at modtage besked, når vedkommende planlægger en ny kommende tur. Ved at åbne linket fra beskeden kan du bestille den mængde du ønsker, så udbyderen ved lige præcis hvor meget der skal fanges/hentes. Sammen opnår vi bæredygtighed og understøtter udbyderne direkte.

Oplev historien bag råvarerne

Har du bestilt fra en kommende tur, kan du følge historien som den udfolder sig med billeder og videoer delt af udbyderen på selve dagen/dagene.

Har du ikke haft tid til at følge historien som den udfoldede sig, kan du genleve historien bag dine varer mens du forbereder måltiden og dele historien med din familie og venner, så de også kan opleve historien bag måltiden.

Markedet og links med QR koder

Har du brug for friske råvarer nu og her, kan du udforske hvad der er aktuelt på markedet, som du kan hente eller få leveret til din dør. Varerne fra markedet er tilknyttet til deres oprindelige ture, hvor du med kameraet på din smartphone kan scanne QR koden på produktet, eller blot åbne linket, for at opleve historien bag produktet.