Jeg vil være Sælger/Udbyder

For at blive en Udbyder (sælger) i Wildfood, er der en række værdier, retningslinjer og regler, der skal følges. Her i Wildfood går vi højt op i følgende:

 

 1. Kundeservice
 2. Hygiejne
 3. Bæredygtighed

 

Wildfood forventer, at Udbyderen (fisker / fanger) følger:

 1. Deler Wildfoods visioner og værdier.
 2. De gældende love for fiskeri og fangst i Grønland. Bemærk, at der er forskellige love/regler såvel for dem med fritidslicens og erhvervslicens.
 3. I praksis er det dig som Udbyder, der sælger råvaren til kunden. Det er således dit ansvar som Udbyder at behandle råvaren hygiejnisk, få råvaren hen til kunden og yde god service. Dette kan ske enten ved at aftale et tid og sted, eller at du som Udbyder leverer hen til kundens valgte adresse.
 4. Alle betalinger foregår via Mobilepay, bankoverførsel eller kontanter. Du som Udbyder får dit helt eget Mobilepay nummer, som kunderne kan betale til. Udbetalinger fra Wildfood til dig som Udbyder foregår 1 gang om ugen. Der er således ingen straksudbetalinger.
 5. Ved salg gennem Wildfood modtager Wildfood 20 % af salget af råvaren, og du som udbyder modtager 80 % af salget af råvaren. Du som Udbyder modtager 100 % af leveringsgebyret, såfremt, du selv har leveret til kundens valgte destination.
 6. Udbyder sørger selv for egen skatteforhold og udgifter og står til eget ansvar for efterfølgende eget regnskab.
 7. Du som Udbyder samtykker til at oploade/sende dit fiskerlicens og jagtbevis/licens til Wildfood.
 8. Wildfood kan til enhver tid deaktivere dit profil som Udbyder i Wildfood med øjeblikkelig virkning, såfremt der er grov forseelse og/eller misligholdelse af kontrakten samt lovene for fiskeri og fangst i Grønland.